Magyar Angol Szlovák
Adatvédelmi nyilatkozat - Maxtrain.hu
Képeslapok
Kezdőlap AKCIÓ Raktáron Magyar vonatkozású modellek Használt börze Szállítási információ ÁSZF
Bejelentkezés | Regisztráció


Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató


A www.maxtrain.eu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

1. Az adatkezelő

Név: Royal-Tipp Kft.
Székhely: 3700 Kazincbarcika, Egressy út 21.
Telefon: +36-20-93-111-82
E-mail: info@maxtrain.eu
Adószám: 11070605-1-05
Cégjegyzék szám: 05-09-003045
Képviselő: Nagy Attila

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-62983/2013

2. A kezelt adatok köre

Az adatkezelő hírlevelek küldéséhez a felhasználó nevét és e-mail címét használja fel, a megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Az adatkezelő rögzíti a regisztrált felhasználók adatait, név, postázási cím, szállítási cím, telefonszám, email cím. Ezeket az információkat az adatkezelő csupán a számla készítéshez, postázáshoz és esetleges egyeztetéshez használja fel, harmadik félnek nem adja ki. A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

3. Az adatkezelés célja

A www.maxtrain.eu szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat a Társaság az érintettek hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel, a személyes adatokat harmadik személynek vagy hatóságok számára nem adja ki.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra, a személyes adatokat nem használja fel. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

4. Az adatkezelés időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatokat a felhasználó kezdeményezésére törli az adatkezelő.

A www.maxtrain.eu nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

5. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A felhasználók által megadott adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.

Az adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt, minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

6. A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

Az adatkezelés jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

A felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor.

7. Jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a www.maxtrain.eu tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.

© Royal-Tipp Kft, 2013